Industrieën

In de voorbije 30 jaar is het gebruik van digitale pH-meters voor het bepalen en monitoren van pH, zuurtegraad of aciditeit grondig geste­gen. pH meten gebeurt niet alleen in laboratoria, maar wordt nu ook gemeten in volgende industrieën:  het milieu, landbouw, tuinbouw, afvalwaterindustrie, de voedings­industrie, farmaceutische en cosmetische industrie, viswinning, metaalbewerking, onderwijs en overal waar kwaliteit belangrijk is. Dit betekent dat elke toepassing spe­ciale instrumenten vereist, ontworpen aan de afzonderlijke behoeften en personeel met een verschillende achtergrond of opleiding.

Farma

In de farmaceutische industrie worden Ph-meters gebruikt om de ph van het water of monsteroplossingen te meten.

Afvalwater

Easylab heeft specifieke meetapparatuur ontwikkeld voor de regeling van uw waterzuivering en ook voor de controle van uw effluent.

Landbouw

Easylab  biedt de land- en tuinbouw een verscheidenheid aan meetinstrumenten om gewasopbrengsten te verhogen en de groei te helpen maximaliseren.

Milieu

Met een steeds groeiende bevolking is het essentieel dat we de waterkwaliteit in het milieu monitoren, zodat we veranderingen kunnen detecteren en actie kunnen ondernemen als dat nodig is.

Voeding

Ook in de voeding wordt de pH-waarde gemeten van verschillende producten. Denk hierbij aan vlees, yoghurt, kaas en melk.

Het Easylab-team staat voor je klaar!

Wenst u meer informatie over een bepaald product of wenst u advies over welk product geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust met ons contact op.

Op zoek naar kwalitatief laboratoriummateriaal?

Om een overzicht van al onze producten te vinden kan u ook onze brochure consulteren.