Onze methoden van betaling en levering

Leveringen

Hoe leveren wij ?

Heeft u het artikel gevonden dat u nodig heeft, en wilt u informeren naar een levering in Rotselaar of daarbuiten? Tot 30 kg verstuurt Easylab verstuurt pakketten via Bpost. Groter materiaal met een hoger gewicht wordt via een transportfirma geleverd. 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten hangen af van het gewicht van het door u gekozen artikel. Deze worden in rekening gebracht bij het afrekenen van uw bestelling.

Track&Trace

Als we jouw pakketje verzonden hebben ontvang je een track&trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Het kan een aantal uren duren voordat de leveringsmaatschappij ook daadwerkelijk deze gegevens beschikbaar heeft op zijn site.

Veilige betaling

Easylab heeft de betrouwbaarheid van het online bestellen hoog in het vaandel staan. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst kan betalen via Mollie en word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving om je online betaling direct te kunnen voldoen.

Easylab heeft geen inzicht in jouw bank- of kredietkaart gegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Mollie maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën zodat je privacy voor 100% gewaarborgd is.

De betalingen gebeuren rechtstreeks op de site via een beveiligd systeem (Mollie).

Vragen?

Voor elke verduidelijking betreffende de levering of betaling van uw bestelling, aarzel niet ons te contacteren! Hiervoor hebben wij een contactformulier ter beschikking. Easylab is gevestigd in Rotselaar en verzendt zijn producten in heel België en de Benelux.